A Sencor SPR 5520SS egy elektromos lassú főző készülék. A lassú főzés egy modern főzési technológia, amely megőrzi az alapanyagok ízét és illatát, és akár bármilyen zsiradék hozzáadása nélkül készítheti el kedvenc ételeit, legyen az édes desszert vagy főétel. Ezzel a multifunkciós készülékkel süthet akár olajban, párolhat vagy gőzben készítheti el az ételeket. A melegen tartó funkciónak köszönhetően a főzés egyszerűbb és kényelmesebb lesz, mint valaha.
5,5 literes kapacitású főzőedény
A nagy űrtartalommal rendelkező edény ideális akár 6 személyre történő ételkészítésre. Kiváló minőségű tapadásmentes alumínium réteggel van ellátva, így minden irányba tökéletesen vezeti a hőt, akár süt vagy főz. Az edény jól kidolgozott formája lehetővé teszi az összetevők egyenletes hőkezelését. Élvezze a könnyű főzést! Csak össze kell vágni a hozzávalókat, beletenni az edénybe, kiválasztani a módot, a többit pedig intézi a készülék. Mire Ön haza érkezik addigra készen áll az étel felszolgálásra.
Határtalan lehetőségek
A lassú főzésnek köszönhetően a legcsodálatosabb húslevest 12 órán át, egy ízletes szószt 8 órán át készíti a készülék, és ez csak néhány példa a sok közül. A klasszikus főzést, sütést vagy a párolást testre is szabhatja. Nem szabad megfeledkezni a gőzben történő főzésről sem. A megbízható edényt a Sencor egy Melegen tartási funkcióval is felszerelt, amivel akár 12 órán keresztül is melegen tartja az ételt.
5 előre beállított főzési funkció:
- Nagyon lassú főzés
- Lassú főzés
- Fehér rizs
- Párolás
- Sautírozás
7 ok a lassan főző edény használatához
- Egyszerűség: tegyen minden alapanyagot az edénybe. és hagyja a főzést a készülékre.
- Víz- és energia-megtakarítás: az alumínium edény szerkezetének köszönhetően egyenletesebb a hőátadás és a hőátvitel, mint a hagyományos kerámia edények esetében, ami energia-megtakarítást is eredményez.
- Időmegtakarítás: az alapanyagok edénybe helyezése után a készüléket magára hagyhatja, az mindent elvégez Ön helyett.
- Ízesebb és vitaminnal teli ételek: az alacsony hőmérsékleten történő lassú főzés megőrzi az alapanyagok illatát és ízét, valamint a beltartalmi értékeket.
- Szaftos hús: a lassú főzés közben a lé a húsban marad.
- Kemény húsok puhára főzése: a kemény húsfajták a lassú főzéssel teljesen puhára főzhetők.
- Főzés zsiradékok nélkül: az alacsonyabb hőmérsékleten történő főzéshez nem kell zsír vagy olaj, az ételek még ízletesebbek lesznek.
Tartozékok: rizspatula, mérőpohár