Soha nem tapasztalt Illatos, omlós szaftos ételekkel akarja elkápráztatni szeretteit?A kulcs : Sous Vide ( ejtsd szuvid ) főzés: Egy egyszerű és pontos reprodukálható főzési módszer, sokáig csak a top Shéfek titkos tudományának vélték és kizárólag Michelin csillagos éttermekben használták. A még ízletesebb és egészségesebb főzési rendszer lényege, hogy a ételt vákuum alatt sosu vide főző tasakba zárva -ételtől függően - rövidebb - hosszabb ideig "alacsony" hőmérsékletű cirkulált vízbe helyezve, az étel tökéletesen megfő. Csomagból kibontást követően igény szerint átsüthető. A vákuum csomagolásnak köszönhetően az étel megtartja az értékes összetevőit, hihetetlenül szaftos és omlós állagot biztosítva az ételnek.
A sou vide által főzött ételt lehűtés követőn akár 15 napig tárolható a hűtőszekrényben ezzel biztosítható, hogy akár előzetesen előkészíthetőek legyenek az élelmiszerek.
Tulajdonságok:- Modern eloxált dizájn, digitális beállítási és pontos hőtartás jellemzi
- Praktikus eszköze lehet bármely modern konyhának
- Az egyik legegyszerűbben használható főző eszköz, az otthoni nagyobb főzési igények kielégítésére
- 8 literes medence kapacitással. Inox tasakrendező rács
- 40-90 C között állítható víz hőfok, valamint akár 72 órára beállítható időzítő beállítási lehetőséggel
- Digitális visszajelzés az egyszerűbb beállíthatóságért és a paraméterek követhetőségéért
- Teljesítményfelvétel 700 Watt
- Programozható hőmérséklet 40°C - 90°C
- Cirkulációs kapacitás 8 liter
- Időzítő beállítása 10 perctől 72 óráig
- Hőmérséklet egységek °C and °F
- LED kijelző
- Érintőgombok
- Méret: 35.4 x 26.5 x 23.6 cm
- Tömeg: 3.71 kg