Stockholm Lungo
Az édes gabonás és pirított malátás aromákat egy leheletnyi gyümölcsösség és élénk keserűség varázsolja izgalmassá.
A sötétebb pörkölés kihangsúlyozza a Monsoon eljárással készült Arabica testességét és gabonás ízeit. A mosott kolumbiai kávét enyhébben pörköljük, hogy a klasszikus, finom aromák egyensúlyban maradjanak a Stockholm Lungo keverékben.
A vitorláshajók korában, az indiai kávék magukba szívták a sós óceáni levegőt a Svédországba tartó hosszú útjuk során. . Ezt a hatást ma úgy próbálják elérni, hogy a kávétermést hónapokon át raktárakban tárolják India délnyugati partvidékén, ahol a kávét átjáró monszunszelek átalakítják a kávébab szerkezetét. Az így létrejött karakteres ízt a magas területeken termesztett kolumbiai Arabica kávék jellegzetes gyümölcsösségével egyensúlyoztuk.
Minden csésze kávé egy utazás az ízek világába – fedezze fel a világ különböző városainak egyedi és jellemző kávéfogyasztási hagyományait!