Ismerd meg a SuperConductor kerámia főzőlapunkat
A főzőlap igazán alacsony magassággal büszkélkedhet, maga a készülék teste mindössze 25 mm, átmérője 19 cm, amely ideális a maximum 28 cm átmérővel rendelkező edényekhez.
Az egyedisége a részletekben rejlik A főzőlap alatt elhelyezett kerámia fűtőelemek nagyon gyorsan felmelegszenek, mindössze egy perc szükséges ahhoz, hogy elérje az 500 °C-ot a főzőlap maximálisan elérhető hőmérséklet pontja 690°C.
Egyenletes hőeloszlás
A hőeloszlás egyenletes, a főzőlap folyamatos működés mellett is állandó hőmérsékletet biztosít. Ez egy rendkívül hasznos funkció, de fontos megemlíteni, hogy ez nem egy általános szabvány.
Minden edénnyel kompatibilis
A Sencor SCP 5010SS főzőlapon bátran használhatsz üveg, vagy akár alumínium serpenyőt is.
Stílus és praktikum egyetlen készülékbe A csúcstechnológia egy ideális kialakítással lett kombinálva, így szinte bármilyen stílusú konyhában egyszerűen beilleszthető, minden részlete átgondolt.
Figyelmezető jelzés
A forró felületre figyelmeztető jelzés színes gyűrűt jelenít meg a főzőlap körül – amint a felület 65 °C fölé melegszik, és figyelmeztet a lehetséges égési sérülés veszélyére.
Könnyen tisztítható
A rozsdamentes acél főzőlap felülete rendkívül könnyen tisztítható.
Zajmentes működés
Még az indukciós főzőlapok egy másik gyakori hátránya – a zaj –. Szerencsére a Sencor SCP 5010SS főzőlap esetén ettől sem kell tartani.
6 előre beállított mód áll rendelkezésre Egyetlen gombnyomással könnyedén kiválaszthatod az általad preferált főzési módot. Természetesen a főzési idő és a teljesítmény bármikor könnyedén igény szerint állítható.
Stir-fry Ez egy olyan főzési mód, amelyben a hozzávalókat kis mennyiségű nagyon forró olajban, folyamatos keverés mellett sütik, jellemzően wokban. Ez a technika leggyakrabban az ázsiai konyha ételeinek elkészítéséhez kapcsolódik.
Deep-fry Az olyan ételek elkészítésére ideális program, ahol az alapanyagokat nagyobb mennyiségű forró olajban kell kisütni. Az elkészítés így egyenletesebb és gyorsabb.
Fry Olyan ételkészítési módszer, amelynél az ételt nagy mennyiségű zsírban, olajban magas hőmérsékleten, hosszú ideig szükséges sütni. Az eredmény egy ropogós textúra lesz. Alkalmas pl. húsok, zöldségek sütésére.
Simmer Az étel elkészítése forró folyadékban (vízben), amelyet közvetlenül a víz forráspontja alatt tartanak. Az állandó forráshoz a folyadékot felforralja, majd a hőforrást alacsonyabb, állandó intenzitásra csökkenti. Az első 15 percben a tűzhely teljes teljesítménnyel működik, hogy gyorsan elérje a kívánt hőmérsékletet, majd felére csökkenti a teljesítményt és a főzés végéig fenntartja.
Boil Ez a funkció víz melegítésére alkalmas, például tészta főzéshez. A főzőlap 30 percig fenntartja a maximális teljesítményt, vagy amíg ki nem kapcsol, hogy a vizet a lehető legrövidebb időn belül felforralja. A főzőlap hőmérséklete folyamatosan maximális hőmérsékleten van.
Keep warm Étel melegítésére alkalmas üzemmód. A cél a főzőlap felmelegítése 150 °C-ra és a hőmérséklet állandó tartása. Az első percben az üzemmód 300 W-ra állítja a teljesítményértéket, majd csak a 150 W-os teljesítménnyel elért hőmérsékletet tartja kikapcsolásig.
Műszaki paraméterek: - Főzőlapok száma: 1
- Teljesítmény (W): 1 500 W
- Magasság (cm): 3 cm
- Szélesség (cm): 25 cm
- Mélység (cm): 36 cm
- Szín: Ezüst
- Tömeg: 2,7 kg