Kérjük vegye figyelembe a méret és súly korlátokat! Ha a megrendelt termékek súlya meghaladja a 25kg-ot vagy a 60x36x62cm méretet, akkor ezt a szállítási módot nem választhatja! Megértését köszönjük!
PostaPont csomagpont: 1090 Ft
A megrendelését átveheti a több mint 2500 Postapont, Csomagautomata vagy Posta egyikén. Kérjük vegye figyelembe a méret és súly korlátokat! Postapont/Automata maximum 20 kg súlyú vagy 50x31x35cm méretű csomag esetén választható. Megértését köszönjük!
Házhoz szállítás költsége: 1.390 Ft
A megrendelését az MPL vagy a KOVATRANS/GEBRÜDER futárszolgálat (nagy háztartási gépek esetén) szállítja házhoz. A termékek kiszállítását logisztikai partnereink a hét minden munkanapján, 8-17 óra között végzik. Részletes információkat olvashat a szállítás menüpont alatt!
A csomagolás tartalma: lassan főző készülék, belső edénnyel és fedővel,
rozsdamentes acél gőzölő betét és „sous vide” rostély, sütőforma,
konyhai kesztyű
Főzőedény
6 literes edény a családi ebédek főzéséhez
Tapadásmentes felület
Alumínium ötvözet edény, 2,5 mm-es falvastagsággal
Hűtőszekrényben is tárolható
Mosogatógépben is elmosható
8 automatikus program, a maximálisan komfortos használathoz
Saute
SlowCook
Joghurt
Rice
Steam
Keep warm
Sous Vide
Stew
Lassú főzés
új főzési technológia, amely megőrzi az alapanyagok ízét és illatát
zsiradék nélkül is lehet főzni
időt és pénzt takarít meg
lehetővé teszi a gőzben főzést, az olajban sütést, és a kiváló pörköltek készítését
kiváló ételeket készít az olcsóbb húsokból is
az alapanyagok nem égnek le, mert erre az alacsonyabb hőmérsékleten nem kerülhet sor
kevesebb vízzel lehet főzni a közös edényben
7 ok a lassan főző edény használatához
Egyszerűség: tegyen minden alapanyagot az edénybe, és hagyja a főzést a készülékre.
Víz-
és energia-megtakarítás: az alumínium ötvözetű edény szerkezetének
köszönhetően egyenletesebb a hőátadás és a hőátvitel, mint a hagyományos
kerámia edények esetében, ami energia-megtakarítást is eredményez.
Időmegtakarítás: az alapanyagok edénybe helyezése után a készüléket magára hagyhatja, az mindent elvégez Ön helyett.
Ízesebb
és vitaminnal teli ételek: az alacsony hőmérsékleten történő lassú
főzés megőrzi az alapanyagok illatát és ízét, valamint a beltartalmi
értékeket.
Szaftos hús: a lassú főzés közben a lé a húsban marad.
Kemény húsok puhára főzése: a kemény húsfajták a lassú főzéssel teljesen puhára főzhetők.
Főzés
zsiradékok nélkül: az alacsonyabb hőmérsékleten történő főzéshez nem
kell zsír vagy olaj, az ételek még ízletesebbek lesznek.