Vajon megsült a hús? Átsült a belseje?
Tegye félre a bizonytalanságát!A STEBA AC11 maghőmérő segít a tökéletesen átsült állagú húsok elkészítésében.
A digitális hőmérő elemmel működik (nem tartozék) és 250ºC-ig képes mérni. A praktikus, 1 méter hosszú hőálló kábel (300ºC-ig) a kényelmet biztosítja. A sütési időt be is állíthatja (0-99 perc).
Legyen egész nyugodt, mert a készülék jelez ha a beállított belső maghőmérsékletet elérte.
A készülék egyszerűen karbantartható. Javasolt az első, valamint minden használat után mosogatószeres vizes szivaccsal áttörölni. A hústű kiszedésekor legyen elővigyázatos, mert forró lehet! A hőmérő kicsi, nem foglal el nagy helyet.
Tegyen porhanyós és megfelelően átsült ételeket a családi asztalra!
Ez egy igazán praktikus konyhai kiegészítő
Ez egy igazán praktikus konyhai kiegészítő grillezéshez, barbecue sütéshez. Használata egyszerű. Helyezze a digitális húshőmérőt a sütőben sülő hús belsejébe. A hőmérő kijelzőjéről pillanatok alatt leolvashatja az éppen aktuális maghőmérsékletet.
Minden húsnak más és más az ideális maghőmérséklete (ha elkészült...)
Maghőmérsékleti iránymutatás:- Marhahús: 60-65ºC
- Sült hús: 75-85ºC
- Borjú: 75-80ºC
- Sertés: 75-85ºC
- Baromfi: 85-90ºC
- Szarvas: 65-80ºC
- Bárány: 70-75ºC
- Hal: 55-60ºC
Technikai paraméterek:- Súly: 0,08 kg
- Méret: 2 x 6,5 x 7,5 cm
- Szín: ezüst