Maxxo INFRA DRY+Az aszalt ételek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ne maradj ki Te sem ebből a trendből és szerezd meg a Maxxo INFRA DRY+ infravörös gyümölcsaszalót, amely gondoskodik arról, hogy az aszalt ételek megőrizzék a színüket és ízüket a test számára jótékony hatású tápanyagtartalommal együtt. Az aszaló 5 tálcával érkezik, amelyen egyenletesen és kíméletesen aszalhatod a zöldségeket, gyümölcsöket, gombákat vagy a húst. Az aszalási időt a jól olvasható kijelzőn tekintheted meg. A Maxxo INFRA DRY+ aszaló automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik, működése pedig igazán csendes. Az infravörös fényt kikapcsolhatod, így használhatod a forró levegős aszalást is.
Tökéletesen és gyengéden aszalja meg a kedvenc ételeidet
A Maxxo INFRA DRY+ infravörös aszaló nélkülözhetetlen segítőtárssá válik a konyhában. Modern infravörös technológiát alkalmaz, tehát kifogástalan módon és kíméletesen aszalja meg a zöldségeket, gyümölcsöket, húst, gombákat és más olyan alapanyagokat, amelyeket szeretsz. Az aszalás folyamata gyors, a készülék mégis megőrzi az ételek jótékony tápanyagtartalmát, illetve azok eredeti színét és ízét.
Maxxo INFRA DRY+ gyümölcsaszaló
Az infravörös sugárzással kétszer olyan gyors az aszalás
A Maxxo INFRA DRY+ aszaló infravörös sugárzást alkalmaz az aszaláshoz, amely a napsugárzáshoz hasonlóan hat az ételekre. Ez a fajta sugárzás ugyanis a szervezetünk megfelelő működéséhez szükséges összes vitamint és ásványi anyagot megőrzi az ételekben. Továbbá a nagy teljesítményű Maxxo aszaló akár kétszer olyan gyorsan is képes megaszalni az ételeket, mint a hagyományos, forró levegős aszaló készülékek.
Erőteljes Maxxo INFRA DRY+ aszaló
A Maxxo INFRA DRY+ mindig egyenletesen aszalja meg az ételeket. Így tehát nem szükséges amiatt aggódnod, hogy a citrusféléket vagy a paradicsomot nagyobb víztartalmuk miatt hosszabb ideig kellene készítened. Az 500 W-os kellően magas teljesítménye és az infravörös sugárzás együttese gondoskodik mindenről. Ennek eredményeként jelentősen rövidebb időt vesz igénybe az étel aszalása, mint a hagyományos aszalás. Az infravörös sugárzást könnyedén kikapcsolhatod, ezután pedig rendelkezésedre áll a klasszikus forró levegős aszalás is.
Maxxo INFRA DRY+ aszaló sokoldalú felhasználással
A Maxxo INFRA DRY+ aszalóval nem csak gyümölcsöket, zöldségeket és húst készíthetsz, hanem ízletes házi joghurtot is. A készülék használata rendkívül könnyű. 5 teljesen automata programból választhatsz, ezek segítenek az ételnek megfelelő program kiválasztásában. A Maxxo készülékét azonban manuálisan is beállíthatod, a hőmérsékletet 35-75 °C között, az aszalási időt pedig 1-99 óra között szabályozhatod. A Maxxo INFRA DRY+ készüléke rozsdamentes acél tálcával rendelkezik, ez biztosítja az ételek egyenletes és kíméletes aszalását. Az aszalási folyamat végeztévelegyszerűen távolítsd el a már kihűlt rozsdamentes acél tálcákat a készülékből, amelyeket elmoshatsz folyóvíz alatt vagy rábízhatod a mosogatógépre is.
Tökéletesen aszalt gyümölcsök és zöldségek
Szereted a zabkását, azonban nem tudod, hogyan tudnád egy picit feldobni? Van ehhez egy nagyszerű tippünk, zabkása szárított gyümölcsökkel. Az ilyen módon elkészített aszalt gyümölcs emellett pazar kiegészítése lehet a kedvenc desszertjeidnek, a palacsintának vagy a gofrinak is. A Maxxo INFRA DRY+ aszalóban elkészített gyümölcs természetesen finom snack lehet a nap folyamán is.
Készíts házi gyümölcstekercset a Maxxo INFRA DRY+ aszalóban
Hallottál már a szárított gyümölcstekercsekről? Ideális házilag készített finomság, amely nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek ízlelőbimbóinak is kedvez. Elkészítésének előnye, hogy nincs szükséged hozzá túl sok alapanyagra. A gyümölcstekercs egészséges harapnivaló, szuper energiaforrás, ugyanakkor nagyon finom is!
Jerky szárított hús mindössze 3 órán belül
A Maxxo INFRA DRY+ aszalóban elkészítheted a világhírű Jerky házi készítésű szárított húst az otthonod kényelmében. Az aszalt hús elkészítése egyáltalán nem bonyolult. Neked csak annyi a dolgod, hogy minőségi húst választasz és bepácolod. 3 órás aszalás után pedig kiélvezheted az íncsiklandó szárított húst.
A Maxxo INFRA DRY+ gyümölcsszaló főbb jellemzői- Automatikus kikapcsolás funkció
- Nagyon gyorsan aszalja az ételt
- A nagy teljesítményű Maxxo INFRA DRY+ aszaló akár kétszer gyorsabb aszalást kínál
- Az étel megőrzi a test számára jótékony anyagokat, illetve az eredeti színét és ízét
- A Maxxo INFRA DRY+ aszaló infravörös sugárzást használ a szárításhoz
- 5 teljesen automata program
- Kézi vezérlés lehetősége
- A hőmérséklet beállítása 35–75 °C között
- Aszalási idő beállítása 1-99 óra között
- Jól olvasható kijelző
- 5 aszalótálca rozsdamentes acélból
- A tálcák mosogatógépben is moshatók
- Jerky szárított hús mindössze 3 óra alatt
- Készíthetsz házi gyümölcstekercset is
- Az infravörös fény könnyen kikapcsolható, így használhatod a forró levegőt is az aszaláshoz
Tulajdonságok |
Tulajdonságok | A lemezek mosogatógépben moshatók, Kijelző |
Motor elhelyezkedése | az alsó részben |
Teljesítményfelvétel | 500 W |
Aszalógép alakja | Szögletes |
Aszalógép anyaga | Műanyag |
Légáramlás | Vízszintes |
Maximális zajszint | 55 dB |
Vezérlés típusa | Digitális |
Funkciók |
Funkciók | Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet szabályozás, Időzítő |
Aljzat típusa |
Aljzat kompatibilitás (ország) | Ausztria, Csehország, Franciaország, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Oroszország, Románia, Szlovákia, Szlovénia |
Használat |
Szárítási lehetőség | Gomba, Gyógynövények, teák, Gyümölcs, Húsok, Zöldség |
Hőmérséklet szabályozás |
Minimális hőmérséklet | 35 °C |
Maximális hőmérséklet | 75 °C |
Lemezek |
Anyag | Műanyag |
Mennyiség | 5 db |
Lemez átmérője | 30 cm |
Aszalógép méretei és tömege |
Tömeg | 6,5 kg |