Főzzön pazarlás nélkül!
Kevés jobb dolog van az életben egy közös családi vagy baráti vacsoránál, és az otthon készített finom ételeknél. Az Electrolux-nál ezért folyamatosan azon dolgoznak, hogy segítsék Önt a még finomabb és egészségesebb fogások elkészítésében. Emellett, skandináv gyökereikből fakadó életszemléletük részeként, hitvallásuk, hogy a főzést és az étkezést fenntarthatóbbá tegyék. Segítenek az élelmiszer-pazarlás csökkentésében, az alapanyagok minőségének megőrzésében. Megmutatják, hogy intuitív és energiatakarékos háztartási gépeikkel, és egy kis tudatossággal hogyan lehet zöldebb a konyhája, miközben élmény lesz a sütés és főzés minden pillanata.
Ne dobja ki! Melegítse újra!
Miért kellene kidobni az 1-2 napos finom ételeket, ha ugyanolyan jóízűen meg is eheti őket? Regeneráló programon, 80-130 fokon, alig több mint 10 perc alatt felmelegítheti őket. A forró gőzben a hús, a hal, a tészta, a zöldség, a rizs, a bulgur és a pite nem szárad ki, ezért minden falat ugyanolyan finom lesz, mintha frissen készült volna.
Maradékból új fogások
Egy gőzsütőben könnyedén készíthet finom fogásokat a maradékból. A sült csirkéből lehet cézár saláta, a pörköltből húsos gombóc vagy töltelék hortobágyi palacsintához. A száraz kalács szuper alap mákos gubához vagy máglyarakáshoz.
A
Steamify funkciós Electrolux gőzsütők segítenek megmenteni a maradékot. Csak tegye be az összeállított ételt a sütőbe, állítsa be a hőfokot, a Steamify funkció pedig automatikusan beállítja a megfelelő mennyiségű gőzt.
Süssön gőzben, energiatakarékosan!
Gőzprogramon készíthet húsokat, zöldségeket, gabonát (pl. rizst, kuszkuszt, bulgurt stb.), kenyereket, süteményeket, különböző egytálételeket, vagy akár felolvaszthatja a fagyasztott ételeket. A már sokszor elkészített fogásokat is érdemes megsütni gőzprogramon. Ilyenkor 20 fokkal alacsonyabb hőfokon és kb. 30%-kal kevesebb idő alatt sütheti meg az ételt, ami a pénztárcájának és a környezetnek is jót tesz.
Gőzsütőben csodás lesz minden fogás!
A gőz a legjobbat hozza ki az alapanyagokból. A gőzsütés során az ételek megőrzik élénk színüket, gazdag ízüket, értékes vitaminjaikat és ásványai anyagaikat, valamint finom textúrájukat. A gőz és a forró levegő együtt csodálatosan zamatosra, szaftosra süti az ételeket belül, miközben kívül aranybarna kérget kapnak. Gőzprogramon zsiradék hozzáadása nélkül is elkészítheti az ételeket, így azok nem csak finomabbak, de egészségesebbek is lesznek.