- Digitális kijelző
- Tapadásmentes belső
- Időzítő
- 1 °C pontosság
Ön is próbálta a sztárséfektől látott ínycsiklandó falatokat a családi asztalra varázsolni? Kedvét szegte, amikor mindent megtett, de mégsem sikerült olyanra? Mi hozzátesszük, ami még hiányzott hozzá: a STEBA Sous-Vide főzőt!
A sous-vide (ejtsd: szu vid, vákuum alatt) egy olyan forradalmian új technológia, amely során az ételeket vákuum-csomagolásban alacsony, de egyenletes hőmérsékleten főzzük, készítjük el.
A sous-vide-áláshoz két eszköz szükséges, a vákuumfóliázó, amely segítségével a húst vagy zöldséget vákuum-csomagolásba tesszük, illetve a STEBA sous-vide főző, amelyben elkészítjük.
A Sous-Vide főző- Önnek ajánljuk ha:
- szeretne sztárséfekéhez hasonló ínyenc ételeket készíteni
- nem szeretné túlfőzni az ételt
- ételeit szeretné hosszabb ideig tárolni, mint a hagyományos módon elkészített ételeket
- nem szereti a „konyha szagot”
- alacsony, de állandó hőmérsékleten történő főzéssel szeretné megőrizni az élelmiszerek természetességét, tápanyagtartalmát
Próbálja ki Ön is a STEBA Sous-Vide főzőt és fogyassza egészséggel a tökéletes, gourmet minőségű fogásokat!
- A STEBA Sous-Vide főző 6 liter űrtartalmú, kivehető, tapadásmentes belső bevonattal rendelkezik.
- A rozsdamentes acélház könnyű, higiénikus használatot és tisztítást tesz lehetővé.
- Az elektronikus hő-szabályozó kijelzővel rendelkezik.
- Az időzítőnek köszönhetően nem kell állandó felügyelet, főzés közben.
- Zárja le vákuummal az elkészíteni kívánt alapanyagot, a légmentes lezárás megakadályozza az élelmiszer oxidációját, így az nem színeződik el, illetve az ételek romlásáért felelős aerob baktériumok sem tudnak elszaporodni.
- A STEBA Sous-Vide 1 °C precizitással biztosítja az állandó főzési hőmérsékletet
Tulajdonságok:
- Teljesítmény: 500W
- Űrtartalom: 6 liter
- Hőfokszabályzás: 40-99C-ig
- Súly: 3,6Kg