A slow juicer technológia lényege a maximális tápanyag, vitamin, íz és lé kivonása a gyümölcsből, zöldségből és leveles zöldekből.
Hidegsajtolással nem oxidálódnak a gyümölcsök!
Lézáró kupak a különböző gyümölcs és zöldséglevek mixeléséhez. A kupak bezárja a levet a facsarótartályba, így már abban összekeverednek a különböző ízek.
Termékjellemzők: - teljesítmény: 400 W
- fordulatszám: 80 ford./perc
- sebesség: 1 + reverse (fordított menet, az extra lé termelésért, és megszünteti az esetleges elakadást is)
- kinyerési mód: függőleges forgócsiga rendszerrel (belső csavar a tökéletes hidegen sajtolt levekért)
- meglepően könnyen tisztítható felületek!!!
- gyors és egyszerű összeállítás
- gyümölcshús gyűjtő tartály
- gyümölcslé gyűjtő tartály
- lézáró kupak (azoknak, akik szeretnék a különböző gyümölcs és zöldségleveket mixelni