Főzzön, mint egy profi szakács, a legújabb innovatív technológiával!A Sous vide (élelkészítés vákuum segítségével) egy innovatív módszer, melyet a világ legjobb éttermei is használnak egészséges és szaftos ételeik elkészítéséhez.
A készülék módszerének lényege, hogy az alapanyagokat (hús, a tenger gyümölcsei és zöldségfélék stb.) vákuumban lezárt tasakokban vízbe merítve, oxigénmentes környezetben, pontos hőmérséklet-ellenőrzés mellett állandó hőmérsékleten tartva megnöveli az étel élvezeti értékét, fogyaszthatóságát. Az eredmény egy tökéletes állagú, ízű és minőségű végtermék.
Ez az eljárás megőrzi az ételben az összes vitamint és természetes ásványi anyagokat. A kézi cirkulátor folyamatosan keveri az edényben lévő meleg vizet ezáltal szinten tartja az ideális főzési hőmérsékletet.
A SOUS-VIDE Főzés előnyeiAz így elkészített étel sütési vesztesége a hagyományosan elkészített ételeknél megszokott. 30-40%-ról 3-5%-ra csökken, hosszabb ideig eltartható. Ez a módszer lehetővé teszi számunkra, hogy elkerüljük főzés közben keletkezett szagokat. A vákuummal lezárt előzetesen elkészített élelmiszer hűtőszekrényben, vagy fagyasztóban tárolható, így bármikor gyorsan elkészíthető.
Funkciói:
- Elektronikus vezérlő panel LED indikátorok
- 2- fokozat a vákuum szintjének beállitására
- 2- szakaszban állítható tömítő
- integrált kés a fólia vágásához
- fólia tartó tálca
- hangjelzés a munka befejezésekor
- stabilizátorok, csúszásmentes gumi lábak és akasztó
- használható a cső alakú fólia vagy tasakkal is
- funkció: A fóliatömlőt recézett (dombornyomott) méretek.
28 x 600 cm-es, egy előnyös eljárás a főzéshez sous vide - gyári fólia opcionálisan vásárolható hozzá