Termékleírás:
Miért vákuumozzunk élelmiszert?Leginkább azért, hogy az étel hosszan és megfelelő állapotában eltárolható legyen, íz és állagveszteség nélkül.
Általánosságban elmondható, hogy a vákuumozással eltett étel 4x hosszabb élettartamú lehet összehasonlítva a hagyományos tárolással.
Ha egyszer kipróbálja bizonyosan rájön a vákuumozás számos előnyére és nélkülözhetetlen segédeszköze lesz a konyhában, kevesebb étel kerül a szemetesbe, ezzel pedig pénzt takaríthat meg.
Néhány ötlet:
a) Főzzön kicsit többet, majd tegye el vákuumfóliába és amikor szüksége van rá, csak vegye elő.
b) A vákuumos tárolás ez előre elkészített ételekre is tökéletes pl, piknikezéshez, kempingezéshez, vagy kerti sütés idejére.
c) Vákuumozza le a húst, halat, szárnyast és tengeri ételeket mielőtt lefagyassza őket.
d) A szárított gyümölcsöket, babféléket, mogyorót, gabonaféléket is hosszabb ideig frissen tartja.
e) A vákuumos csomagolás segítségével egészségtudatosabban élhet és előre összekészíthet összetevőket vagy előre elraktározhat olyan szükséges ételeket, amelyeket allergiában szenvedők is bármikor fogyaszthatnak.
Solis of SwitzerlandElkötelezettség hagyományainkhozA Solis 1908 óta, több, mint 100 éve gyárt konyhai és szépségipari termékeket valamint légtechnikai berendezéseket. Nagy tapasztalatának köszönhetően a Solis folyamatosan megújuló, biztonságos és innnovatív termékek gyártója. Svájci hátterének és gazdag tradícióinak köszönhetően a valódi értékek, mint a megbízhatóság, a minőség és a fenntarthatóság különösen fontosak számunkra.
Minőségi termékek széles választékaA Solis széles választékát kínálja a minőségi háztartási berendezéseknek melyeket időtlen dizájn, felső kategóriás minőség jellemez. Magas minőségi elvárások, dizájn és funkcionalitás számít a legfontosabb jellemzőknek. A Solis csak tartós belső és külső tesztelési folyamat után vezeti be új termékeit, így Ön biztos lehet abban, hogy a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. Legfontosabb célunk, hogy örömet és elégedettséget szerezzünk Önnek termékeinkkel.
Tulajdonságok:
- Solis Vac Premium (type 574) automata vákuumozó gép nedves és száraz élelmiszerek számára
- Manuális (pulzáló) vákuumozás - vákuum teljesítmény finom beállítása- kényes, nyomás-érzékeny élelmiszerekre
- Ujjlenyomatmentes rozsdamenetes acél készülékház
- 2 funkciós vákuumozás: nedves és száraz élelmiszerek vákuumozása egyaránt lehetséges
- Azonnali lezárás funkció a kényes, nyomásérzékeny élelmiszerekre
- Teljesen automata vagy manuális fóliahegesztés
- Kivehető tálca
- Erős szívóhatású pumpa (9 liter / perc)
- Extra széles 2.5 mm-es hegesztési varrat - a biztonságos zárás érdekében
- Alkalmas vákumzacskókhoz és fóliatekercshez is max. 30 cm szélességig
- Kompatibilis vákumdoboz vákuumozására is (vákumcső tartozék, külső vákumdoboz nem tartozék).
- Kompakt méret, könnyen tárolható
- Anyag / szín: rozsdamenetes acél / fekete
- Teljesítmény: 110 watt
- Tartozékok: 1 db vákum csatlakozó pipa opcionális vákumdobozokhoz és 5 db nagy méretű (30 cm-es) vákuum zacskó
- Méret: 37 x 17 x 14,5 cm
- Súly: 1.6 kg