Kérjük vegye figyelembe a méret és súly korlátokat! Ha a megrendelt termékek súlya meghaladja a 20kg-ot vagy a 60x60x60cm méretet, akkor ezt a szállítási módot nem választhatja! Megértését köszönjük!
Ön is szeretne a sztárséfekhez hasonlóan tökéletes ételeket az asztalra tenni? El tudja képzelni akár 40 fő vendéglátását is kényelmesen? Mindez megvalósítható a STEBA Sous-Vide-dal
Főzzön Sous-Vide főzővel egyszerűen, kényelmesen és egészségesen
Szereti az ínyencségeket, próbálja ki a sztárséfek legújabb eszközét akár otthon is.
Egy professzionális konyha ma már elképzelhetetlen sous vide nélkül.
Gyakran kell gondoskodnia maximum 40 fős társaságok étkeztetéséről.
Ha fontos Önnek az egészségtudatos táplálkozás, hogy az elkészített ételek tápanyagtartalma a lehető legmagasabb legyen, azok megtartsák természetességüket.
Előfordult már, hogy bosszúságot okozott a túlfőzött ünnepi ebéd, ami a Sous-Vide-dal elképzelhetetlen.
A Sous-Vide főzőbe az ételeket vákuumcsomagoltan kell behelyezni, amit könnyedén megoldhat a STEBA vákuumfóliázó vagy fóliahegesztő gépeivel.
Az elkészítése váró élelmiszert tegye vákuum-csomaglába, majd helyezze bele a 10 literes, rozsdamentes acélházzal rendelkező STEBA CV2 Sous-Vide edénybe.
Állítsa be a STEBA SV2 Sous-Vide főzőt a kívánt hőfokra, max. 99 °C-ig!
Hagyja az ételt azon a lassú, állandó hőfokon főni, amelyet Ön beállított. A STEBA SV2 Sous-Vide főzője ezt a hőmérsékletet 0,5 °C precizitással tartja.
Az étel túlfőzése miatt ne aggódjon, a Sous-Vide-álásnak köszönhetően ez nem fordulhat elő.
Az elkészült, tápanyagban gazdag, természetességét megtartó ételt fogyassza egészséggel vagy tárolja el jóval tovább, mint a hagyományos eljárással készült ételeket.