Kérjük vegye figyelembe a méret és súly korlátokat! Ha a megrendelt termékek súlya meghaladja a 20kg-ot vagy a 60x60x60cm méretet, akkor ezt a szállítási módot nem választhatja! Megértését köszönjük!
Felelős Ön akár 120 vendég egyidejű ebédjéért? Vesse be a STEBA Sous-Vide Professional főzőt!
A Sous-Vide Professional főzővel nincs stressz, csak garantált siker!
A STEBA SV100 Sous-Vide Professional főzőjét Önnek fejlesztették ki, ha:
amit könnyedén megoldhat a STEBA vákuumfóliázó vagy fóliahegesztő gépeivel.
A sous-vide-álás (ejtsd: szuvid) egy forradalmian új konyhatechnológiai eljárás, mely egyre elterjedtebb a vendéglátóiparban, néhol a háztartásokban.
A STEBA mind a szakma, mind a háziasszonyok igényeit kielégítve hozta létre sous-vide főzőit, melyek közül az SV100 Sous-Vide professional ipari méretének és használhatóságával a sztárséfeknek készült!
A sous-vide-álás lényege az élelmiszerek kíméletes hőkezelése, azaz a sous-vide főzőben alacsony, de állandó hőmérsékleten, hosszú ideig készül el az étel.
A sous-vide-áláskor az ételek fűszerezésével óvatosan kell bánni, mert az így készült finomságok íze jóval erőteljesebb, mint ahogy a hagyományos elkészítés során megszoktuk. A sous-vide főző az ételek ízét kiemeli, felerősíti!
Nem csak ízletesebb vagy látványosabb étel kerül sous-vide eljárással az asztalra, de az élelmiszerek ásványanyag- és vitamintartalmukat is jóval nagyobb mértékben őrzik meg a hagyományos eljáráshoz képest.
Amennyiben Önnek fontos, hogy vendégei ne csak látványos, de egészséges ételeket fogyasszanak, nyűgözze le őket a STEBA Sous-Vide főzőben készült mesterművekkel!
Az SV100 Sous-Vide főzőjének köszönhetően nem kell aggódnia az idő miatt, biztosan nem fog úszni a konyha egy-egy rendezvény miatt.
A nagy társaságok rendeléseit is könnyedén teljesítheti egy időben, az Ön konyhájában nem kell egymásra várniuk a vendégeknek!A sous-vide főzőben készült ételek eltarthatósága az eljárással nagymértékben növekszik, így akár előre is főzhet!
A sous-vide főző LCD kijelzőjén látható a kívánt és az aktuális hőmérséklet is, melyet 0,1°C eltéréssel képes megtartani az eljárás során.
A STEBA SV100 Sous-Vide főző könnyen mobilizálható, így Ön szükség szerint bármikor, bárhol könnyedén használhatja minden min. 15 cm mélységű edényben, melybe mintegy merülőforralóként állítsa be a sous-vide főzőt.
A megvilágított digitális kijelzőn nyomon követheti a főzési folyamatot:
a. a beállított hőmérsékletet
b. a pillanatnyi hőmérséklet
c. a beállított időt
A beépített 7,5 liter/perc kapacitású keringető szivattyú egyenletes hőmérsékletet biztosít nagyobb edényben is.
A vízszint figyelmeztető jelzések biztonságossá teszik a főzési folyamatot.